Over JeMatthy

Matthy van Empel

Als DJ timmert de 28-jarige Matthy van Empel (JEMATTHY) al een tijdje aan de weg. In het genre moombahton, dancehall en r&b maakte hij vanaf 2018 voornamelijk naam in kroegen en clubs. Matthy draaide daarnaast al op grote festivals als Solar Weekend, Intents Festival, Rebirth Festival en BeetjeDansen Outdoor. JEMATTHY zorgt tijdens zijn optreden voor ongekende glijers, lekkerste klassiekers en de nieuwste hits waardoor iedereen genoodzaakt is om de heupen los te gooien.

In korte tijd heeft Matthy grote stappen gezet in zijn carrière als DJ. Na zijn deelname aan het reality programma ‘’Love Island’’ in 2019, heeft Matthy vooral veel shows in Nederland en België. Matthy is tijdens de veelbesproken show door het publiek verkozen tot favoriete ‘’Islander’’ en was mede om die reden finalist in het programma.

Muziek
Inmiddels heeft Matthy de afgelopen jaren al meerdere eigen nummers uitgebracht op onder andere Spotify. Al zijn eigen tracks zijn in totaal al meer dan een miljoen keer beluisterd. Zijn best beluisterde tracks zijn oa ‘’Curacao’’, ‘’Vakantiehuis’’ en ‘’Gevaar’’. Voornamelijk ‘’Curacao’’ wordt regelmatig gedeeld door realitysterren welke het land bezoeken en hier Instagram story’s van plaatsen.

De Teller!

0
Daken eraf geblazen
0
Dikke festivals
0
Dansvloeren vernield
Video afspelen